straniza

Меню
ПроПак Бг НачалоМатериалиПетпластно велпапе

Каширани изделия

Разнообразни каширани продукти от велпапе

Каширани изделия от велпапе

Каширани опаковки се ползват най-вече за рекламни дисплеи, когато стоката се излага в обектите на дребно директно в опаковката.

Прочети повече...

Транспортни опаковки

Разнообразни транспортни опаковки от велпапе

Транспортни опаковки от велпапе

Транспортните опаковки от велпапе се изработват по индивидуални заявки на клиента по предварително уточнени вътрешни размери. 

Прочети повече...

Щанцови изделия

Разнообразни щанцовани продукти от велпапе

Щанцови опаковки от велпапе

Щанцовите опаковки от велпапе намират широко приложение в хранителната и леката промишленост, както и в селското стопанство.

Прочети повече...

Петпластно велпапе

Петпластно велпапе - 4.3 out of 5 based on 9 votes

Петпластното велпапе се разделя основно на 2 вида:

  • петпластно велпапе С+Е-вълна
  • петпластно велпапе В+С-вълна

 

Петпластно велпапе С+Е-вълна

Петпластното велпапе С+Е-вълна се състои и три гладки пласта хартия, и два вълнообазни пласта между гладките, като единият пласт е с формата на буквата С, а другият с формата на буквата Е. Тази комбинация от хартии придава на опаковките изключителна здравина и елегантност. Качеството на печата е на високо ниво. Дебелината на тази комбинация е до 5мм. Подходящ е за изработка на опаковки, които са изложени на големи натоварвания-

Петпластно велпапе В+С-вълна

Петпластното велпапе В+С-вълна се състои и три гладки пласта хартия, и два вълнообазни пласта между гладките, като единият пласт е с формата на буквата В, а другият с формата на буквата С. Комбинацията от В-вълна и С-вълна предлага максимална здравина на опаковката. Използва се за тежки продукти, които са чувствителни към удари и сътресения - бяла, черна техника, машини

Комбинациите от хартии, вложени в различните опаковки са изключително важни за тяхната здравина и устойчивост на различни влияния. Нашият екип е взел решение да работи изключително с хартии с тежест 125 гр/кв.м., освен ако клиента не желае друго. Предлагаме и комбинация от трипластно велпапе ТФТ(тестлайнер, флутинг, тестлайнер) - изключително подходящ за стоки, съхранявани в хладилници, тъй като тази комбинация е по-малко хидроскопична и издържа на по-влажна среда. Приложение намира в хранително-вкусовата промишленост - рибопреработване, месопреработване и други.

Свързани статии (по етикет)

Търсите опаковки

Заявка

Тук можете да заявите оферта за Вашата опаковка от велпапе. Напишете изискванията си относно размери, материал и всичко останало и ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо!

Направете Вашата заявка оттук!

Имате въпроси?

Ако имате въпрос към нас или се нуждаете от информация, която не намирате в сайта, използвайте кратката онлайн-форма и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо!

Свържете с нас оттук

Нагоре