straniza

Меню

Каширани изделия

Разнообразни каширани продукти от велпапе

Каширани изделия от велпапе

Каширани опаковки се ползват най-вече за рекламни дисплеи, когато стоката се излага в обектите на дребно директно в опаковката.

Прочети повече...

Транспортни опаковки

Разнообразни транспортни опаковки от велпапе

Транспортни опаковки от велпапе

Транспортните опаковки от велпапе се изработват по индивидуални заявки на клиента по предварително уточнени вътрешни размери. 

Прочети повече...

Щанцови изделия

Разнообразни щанцовани продукти от велпапе

Щанцови опаковки от велпапе

Щанцовите опаковки от велпапе намират широко приложение в хранителната и леката промишленост, както и в селското стопанство.

Прочети повече...

Двупластно велпапе

Двупластно велпапе - 4.4 out of 5 based on 9 votes

Двупластно велпапе

Двупластното велпапе се състои от един пласт гладка хартия и един вълнообразен пласт. Тъй като двупластното велпапе не притежава голяма здравина, то не може да се използва за производство на кашони или кутии. Неговото приложение е изключително за укрепване и уплътнение на стоките, уплътнителни опаковки за бутилки, книги, за декорация е други. Използва се основно за пълнеж и опаковъчен материалал в акохолната индустрия, мебелостроене, металообработване, стъкларство и други.

Свързани статии (по етикет)

Търсите опаковки

Заявка

Тук можете да заявите оферта за Вашата опаковка от велпапе. Напишете изискванията си относно размери, материал и всичко останало и ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо!

Направете Вашата заявка оттук!

Имате въпроси?

Ако имате въпрос към нас или се нуждаете от информация, която не намирате в сайта, използвайте кратката онлайн-форма и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо!

Свържете с нас оттук

Нагоре