straniza

Меню

Каширани изделия

Разнообразни каширани продукти от велпапе

Каширани изделия от велпапе

Каширани опаковки се ползват най-вече за рекламни дисплеи, когато стоката се излага в обектите на дребно директно в опаковката.

Прочети повече...

Транспортни опаковки

Разнообразни транспортни опаковки от велпапе

Транспортни опаковки от велпапе

Транспортните опаковки от велпапе се изработват по индивидуални заявки на клиента по предварително уточнени вътрешни размери. 

Прочети повече...

Щанцови изделия

Разнообразни щанцовани продукти от велпапе

Щанцови опаковки от велпапе

Щанцовите опаковки от велпапе намират широко приложение в хранителната и леката промишленост, както и в селското стопанство.

Прочети повече...

За нас - 3.7 out of 5 based on 19 votes

ПроПак Бг ООД


Дружеството е създадено през 1997г. под името Прогаз. Основният предмет на дейност е внос, дистрибуция, транспорт и продажба на едро и дребно на горива. През 2009г. чрез поведено задълбочено проучване на регионалния пазар, ръководството на дружеството взе решение да инвестира в машини и оборудване за производство на транспортни, щанцови  и каширани опаковки от велпапе. С решение на Общото събрание на дружеството, същото се преименува на ПроПак Бг ООД.

Благодарение на сплотения и иновативен екип ние печелим бързо пазарен дял. Готови сме да отговорим на всички предизвикателства на този пазар. Заповядайте и ще се уверите!

Свързани статии (по етикет)

Търсите опаковки

Заявка

Тук можете да заявите оферта за Вашата опаковка от велпапе. Напишете изискванията си относно размери, материал и всичко останало и ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо!

Направете Вашата заявка оттук!

Имате въпроси?

Ако имате въпрос към нас или се нуждаете от информация, която не намирате в сайта, използвайте кратката онлайн-форма и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо!

Свържете с нас оттук

Нагоре