straniza

Меню

Каширани изделия

Разнообразни каширани продукти от велпапе

Каширани изделия от велпапе

Каширани опаковки се ползват най-вече за рекламни дисплеи, когато стоката се излага в обектите на дребно директно в опаковката.

Прочети повече...

Транспортни опаковки

Разнообразни транспортни опаковки от велпапе

Транспортни опаковки от велпапе

Транспортните опаковки от велпапе се изработват по индивидуални заявки на клиента по предварително уточнени вътрешни размери. 

Прочети повече...

Щанцови изделия

Разнообразни щанцовани продукти от велпапе

Щанцови опаковки от велпапе

Щанцовите опаковки от велпапе намират широко приложение в хранителната и леката промишленост, както и в селското стопанство.

Прочети повече...

Продукти - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Опаковки от велпапе

Твърдостта и лекотата на опаковките от велпапе реално спомагат за намаляване на разходите, като същевременно се гарантира максимална ефективност от материала, особено по отношение на устойчивост към вертикална компресия. Това съотношение между здравина и тегло е абсолютно уникално!
В допълнение, гениалната конструкция осигурява забележителни качества за поглъщане на удар, както и отлична топлоизолация, а при някои видове велпапе и известна хидроизолация.

Материал

Като материал велпапето е устойчиво на удар, сблъсък, изпускане и вибрации. То може да издържи на много вредни въздействия, без да загуби някое от несравнимите си свойства.

Велпапето е изработено от комбинация от два листа хартия, залепени за гофриран (вълнообразен) вътрешен лист. Тези три слоя хартия са монтирани по начин, който дава на общата структура по-голяма здравина от тази, която има всеки отделен слой. Използва се също и петслойно велпапе, което е още по-устойчиво на въздействия от трислойното.

Тази гениална конструкция, представляваща серия от свързани дъги е известна със способността си да издържа големи товари. Тази структура дава на велпапето изключителна лекота, твърдост и устойчивост.

Привлекателност

Опаковките от велпапе са идеално маркетингово средство. Използването на ярки цветове и форми, например, може да привлече и поддържа вниманието на купувачите достатъчно дълго, за да се направи най-доброто решение за покупка.

Благодарение на атрактивните велпапе опаковки с висококачествен печат се създава много ефективно въздействие върху клиента при излагането им на рафта. Когато тези велпапе опаковки се използват като рафт или дисплей, те може както да генерират допълнителни продажби в магазина така и да служат като билборд на марката на продукта.

Тези "тихи търговци" предлагат безкрайни възможности за увеличаване стойността на продуктите и създаване на идентичност на марката. Освен това, велпапе опаковките имат големи възможности по отношение на мърчандайзинга и видимостта на продуктите. Последните нововъведения в печата предлагат неограничени възможности за постигане на различни графични ефекти.

Идендифициране на продукта

Опаковките от велпапе подобряват видимостта по логистичната верига. Те позволяват по-ефективно идентифициране на продукта - нещо, което днес е също толкова важно, колкото и брандовата идентификация. Опаковките от велпапе носят цялата информация и данни, необходими за логистични цели, като например различните знаци, кодове, баркодове или матрични кодове, както и RFID етикети. Тези данни осигуряват информация относно произхода на продукта, неговата същност и неговият път по логистичната верига.

100 % рециклиране

Базираните на хартия, опаковки, включително и  велпапе опаковките се рециклират на 100% в повечето случаи, превръщайки се в нова хартия отново и отново. Те са основен ресурс за индустрията, тъй като представляват източник на суровина.

Хартията, на която са базирани и велпапе опаковките е един от най-рециклирани опаковъчни материали в ЕС с коефициент на рециклиране от 78% въз основа на данните за 2010 г. от Конфедерацията на европейската хартиена промишленост - CEPI.

Това ниво надвишава значително поставените за цел 60 % в Директива за опаковките и отпадъците от опаковки през 1997 г. (данни на Европейската комисия). В действителност процента на рециклиране на хартиени опаковки още през 2005 г. вече е 73.3%, спрямо 63,8% през 2000 г. (Евростат).

Лесно освобождаване от употребените опаковки

Опаковките от велпапе са опаковки от еднороден материал, който може да бързо и лесно да се изхвърли. Няма значение дали ще го затиснете в бала със стара хартия в търговския обект или ще го сгънете, за да спестите пространство за съхранение, докато бъде изхвърлен. Друго предимство на велпапе опаковките е, че кутии или подложки могат да се събират, без по-нататъшно сортиране. По този начин, бизнеса и потребителите пестят ценно време и пари.

Свързани статии (по етикет)

Търсите опаковки

Заявка

Тук можете да заявите оферта за Вашата опаковка от велпапе. Напишете изискванията си относно размери, материал и всичко останало и ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо!

Направете Вашата заявка оттук!

Имате въпроси?

Ако имате въпрос към нас или се нуждаете от информация, която не намирате в сайта, използвайте кратката онлайн-форма и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо!

Свържете с нас оттук

Нагоре