straniza

Меню

Каширани изделия

Разнообразни каширани продукти от велпапе

Каширани изделия от велпапе

Каширани опаковки се ползват най-вече за рекламни дисплеи, когато стоката се излага в обектите на дребно директно в опаковката.

Прочети повече...

Транспортни опаковки

Разнообразни транспортни опаковки от велпапе

Транспортни опаковки от велпапе

Транспортните опаковки от велпапе се изработват по индивидуални заявки на клиента по предварително уточнени вътрешни размери. 

Прочети повече...

Щанцови изделия

Разнообразни щанцовани продукти от велпапе

Щанцови опаковки от велпапе

Щанцовите опаковки от велпапе намират широко приложение в хранителната и леката промишленост, както и в селското стопанство.

Прочети повече...

Добре дошли на страницата на ПроПак Бг Избрана

Добре дошли на страницата на ПроПак Бг - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Търсите опаковки - кашони, кутии, рекламни дисплеи ?

Попаднали сте на точното място!

Имаме удоволствието да Ви предложим широка гама от висококачествени велпапе опаковки - рекламни дисплеи, кашони, кутии, подложки и други изделия и велпапе опаковки на конкурентни цени.

Нашите транспортни, щанцови, каширани и окомплектовъчни изделия са изработени от разнообразни видове велпапе с високо качество и устойчивост.

Бързо адаптиране

Велпапе индустрията е в постоянна еволюция. Един от приоритетите днес е разбирането на нуждите на клиента по цялата верига на доставките. Това дава възможност на индустрията да предлага услуги и продукти, които клиентите очакват на приемлива за тях цена. Производството на велпапе опаковки - кашони, кутии, рекламни дисплеи се налага да се адаптират в различни насоки като производство точно навреме (just-in-time production), увеличаване на броя на предлаганите продукти на пазара, подобрения на продуктите, логистика. Основното предимство на велпапе индустрията е, че тя може бързо да променя и адаптира своите продукти, съобразно нуждите на пазара.

Ефективност на опаковките

Кашоните и кутиите имат отлична пропускливост в автоматизирана среда. Опаковките от велпапе - кашони, кутии, рекламни дисплеи се адаптират идеално към автоматизирани и полуавтоматизирани системи. Кашоните са лесни са за вдигане и пълнене с висока скорост на автоматизирани поточни линии. Благодарение на ниското си тегло и факта, че могат лесно да се разглобяват и да се нареждат една върху друга, без опасност от похабяване, велпапе опаковките ( кашони, кутии, рекламни дисплеи ) са лесни за транспортиране, обработка, съхранение и унищожаване или рециклиране. Велпапе опаковките - кашони, кутии, рекламни дисплеи оптимизират площите за съхранение във всички точки на логистичната верига. Не на последно място те предлагат ефективни и лесни за изпълнение решения за по-добро позициониране на продуктите директно по рафтовете в магазините.

Привлекателни опаковки за директно излагане по стелажи

Според някои маркетингови проучвания около 70% от всички решения за покупка са направени в точката на продажба. Тъй като в супермаркета потребителите често се сблъскват с огромен брой продукти, от които трябва да избират, те се нуждаят от информация за продукта, за да може това да ги подпомогне в процеса на покупката. Рекламните дисплеи от велпапе могат да помогнат много в тази насока, тъй като те са много подходящи за висококачествен, привличащ погледа многоцветен печат. Велпапе опаковките лесно могат да дадат както информацията, нужна на потребителите, така и послания за бранда на продукта, точно там, където те са необходими - директно на стелажите.

Индивидуални решения според нуждите на клиента

Велпапе опаковките - кутии, кашонирекламни дисплеи могат да се правят във всеки стандартен размер, но също могат да бъдат проектирани в съответствие със специфичните изисквания на клиента. Като производители на велпапе опаковки, предлагаме на нашите клиенти широка гама от размери кутии, рекламни дисплеи и кашони, съвместими с различните размери палети. Решенията за дизайн на опаковката са изключително важни, тъй като те могат да повлияят значително на общите логистични разходи. В магазините (най-вече дискаунтърите), където продуктите са изложени по рафтовете директно в техните опаковки, дизайна играе решаваща роля. Налице е тенденция за използване на велпапе опаковки с висококачествен печат, които се идентифицират, използват и отварят по-лесно. Тези опаковки са готови както за транспортиране, така и за директно излагане по рафтовете и стават все по-популярни.

Най-добрите опаковки за хранителни продукти

Защо велпапе опаковките - рекламни дисплеи, кашони, кутии са най-чистото решение за опаковане на хранителни продукти?
По време на производствения процес материала се подлага на много високи температури. При производствения процес на велпапе се използват нагревателни елементи с температури между 180 ° C и 200 ° C. Самият материал достига температура от най-малко 100 ° С на три пъти - веднъж по време на производството на самата хартия и два пъти по време на процеса на преработка от хартия във велпапе.

В допълнение всяка опаковка ( кашони, кутии, рекламни дисплеи, подложки и други ) се използва само за една доставка. Това е правило за плодове и зеленчуци, хляб, яйца, месни продукти и други храни. С велпапе опаковките ( кашони, кутии, рекламни дисплеи ) , потребителите могат да бъдат сигурни, че всяки кутии, подложки или други опаковки се използват еднократно. Това е гарантирано.

 

Направете Вашата заявка оттук!

от велпапе

Още в тази категория:

Свързани статии (по етикет)

Отзиви от клиенти

Всяка фирма би трябвало да работи така

Качествени продукти, качествено обслужване и чудесни бизнес отношения. Ще се радваме да работим и занапред заедно!

Н.Стоянов

Благодаря за бързото и качествено изпълнение

Опаковките задоволиха изцяло нашите изисквания за качество. Поръчките ни бяха изпълнени навреме. Като цяло сме много доволни от продукцията и коректните взаимоотношения и ще продължим да работим с Вас.

Б.Владимирова

Търсите опаковки

Кой е онлайн

В момента има 5  гости и няма потребители и в сайта

Заявка

Тук можете да заявите оферта за Вашата опаковка от велпапе. Напишете изискванията си относно размери, материал и всичко останало и ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо!

Направете Вашата заявка оттук!

Имате въпроси?

Ако имате въпрос към нас или се нуждаете от информация, която не намирате в сайта, използвайте кратката онлайн-форма и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо!

Свържете с нас оттук

Нагоре